Профил

veni-coВ началото на създаването си през 1992 г. до 1994 година, фирмата се занимава с производство на Товарни колички за облекчаване на ръчния труд. По-късно инженерите на компанията разработват и внедряват в производството различни видове Високоповдигачи с ръчен хидравличен подем и електро хидравличен подем за обработка на палетизирани товари.През 1998 година е произведен и първия Ръчно водим електрокар, като последователно е разширена цялата производствена гама на изделията. През 2003 година продуктите на „Вени и Ко” са сертифицирани по TUV Rheinland/Berlin-Brandenburg EEC Directive 98/73 (Directive of Mashines). През 2004 година международното бюро WIPO регистрира производствена марка на продукцията “VENI”.

През 2007 година следвайки световните тенденции се разработват, внедряват и пускат в серийно производство нова генерация Ръчно водими електрокари с асинхронно задвижване.

Последващи разработки и реализирани продажби на дружеството са Ръчно водим електрокар за дългомерни товари с движение в четири посоки, Електрокар – високоповдигач с противотежест и надлъжно изнасяне на вилиците, както и най-новите иновативни разработки на Електрокар с надлъжно изнасяне на вилиците РичТрак и Електрокар с опорни рамена и седящ водач.

pic

“Вени и Ко”ООД винаги се стреми да следва най-новите тенденции в сферата на машиностроенето. Всички изделия се произвеждат в строго съотвествие с изискванията на европейски и световни стандарти в сферата на машиностроенето.

Качество, съпоставимо със световни лидери в производството на складова техника, разумна цена, професионално сервизно обслужване, постоянна складова наличност на резервни части и не на последно място диалогичността с клиентите са в основата при избора за покупка на продукцията с марка „VENI”.

Тайната на „Вени и Ко” е в индивидуалния подход към всеки един клиент, възможността за проектиране и производство на нестандартни машини, на базата на съществуващи модели. С подобни клиентски разработки дружеството демонстрира потенциал за непрекъснато разширяване, обогатяване и обновление на актуалната производствена гама, включително и на по-висок клас складово оборудване/машини.

“Нашата цел е да сме не само по-добри, но и по-различни от нашите конкуренти чрез създаване и реализиране на нови продукти и по този начин постигане на най-широката възможна известност на нашето предприятие в бранша като символ на иновативност и качество.”